Hungaropharma

A Hungaropharma Zrt. magyar tulajdonban lévő gyógyszer-nagykereskedelemi vállalat, amely vezető és egyben meghatározó nagykereskedő a hazai egészségügyi termékek piacán. Piaci részesedésünk közel 40%, nettó árbevételünk alapján Magyarország TOP 30 vállalata közé tartozunk. A gyógyszer-kereskedelem minden szereplőjével kapcsolatban állunk: csaknem valamennyi magánpatika, kórház és egészségügyi szolgáltató, más gyógyszer-nagykereskedők, a NEAK és az OTH is a legfőbb partnereink közé tartoznak. Ezáltal a járó- és fekvőbeteg-ellátás átfogó ismeretével rendelkezünk, így az általános magas szintű szolgáltatásaink mellett az egyedi igények széles körét is teljesíteni tudjuk.

Mondhatjuk, hogy a múltunk a jövőnk záloga, hiszen több mint hetvenévnyi tapasztalattal a hátunk mögött szakmaiságunkkal, és hozzáértésünkkel ma is ugyanaz a cél hajt minket: megóvni és megőrizni mindannyiunk egészségét.Lételemünk a dinamikus fejlődés,a Hungaropharma híd és pillér a gyógyszerpiacon- közvetlen és akár napi szakmai kapcsolatot és információáramlást biztosít a gyártók és a gyógyszertár, kórházak között. Ma már nem csak a termékválasztékunk, hanem a szolgáltatásaink is vevőink szakmai és üzleti érdekeinek előmozdítására hivatottak, azokhoz igazodnak.

Hiszünk benne, hogy minden nagyszerű tett mögött egy értékes ember áll. Ezért nemcsak szakembergárdánk, de ügyfeleink számára is a maximumot nyújtjuk: szakmai konferenciákkal, ügyféltalálkozóinkkal szakmaiságunk legjavát biztosítjuk partnereinknek.

Nyitottak vagyunk a változásra, ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy vállalatunk élen jár az újszerű kereskedelmi megoldások, valamint a naprakész, versenyképes szolgáltatásmátrix kialakításában és alkalmazásában, hiszen tudjuk: piacvezető pozíciónkat csak erős partnerséggel, széles termékportfólióval és minden piaci változásra reagáló üzletfejlesztéssel érhetjük el. Ennek megfelelően hiszünk az innovációban, az innováció visz előre.