Vállalkozásfejlesztés

Elindult a HPH GO! Töltse le felhasználói kézikönyvünket!

Gyógyszer-nagykereskedelmi vállalatként számunkra elsődleges szempont partnereink támogatása munkafolyamataik optimalizálásában, ezért is készítettük el a HPH GO applikációt, amely szeptember elsejétől vált elérhetővé minden magánpatika és vényforgalmas gyógyszertár számára. Természetesen az alkalmazás teljesen díjmentes!

Töltse le a(z)
HPH GO applikáció - Felhasználói kézikönyvLetöltöm

A HPH GO Android és iOS rendszerű készülékekre egyaránt letölthető, jogosultsága megegyezik a HPH Extraneten használt jogosultsággal, azaz ugyanazon felhasználónévvel és jelszóval működik a belépés. Az applikáció célja átláthatóbbá és kényelmesebbé tenni a patikai mindennapokat. A gyógyszertári dolgozók igényeinek megfelelően megalkotott alkalmazás gyors és hatékony információáramlással biztosít versenyelőnyt a partnergyógyszertárak számára.

Minden információ egy helyen

Maradjon mindig naprakész! A HPH GO-n keresztül a patikavezetők és a felhatalmazott dolgozók bármikor ellenőrizhetik aktuális szállításaik várható időpontját, sőt, térképen keresztül követhetik, hogy épp hol tartanak a készítmények. Az üzenetek menüpont alatt általános vállalati híreket, készlet- és szállítási információkat, minőségbiztosítási, pénzügyi- és marketingüzeneteket, Extranet-fejlesztésekről szóló tájékoztatókat, valamint leányvállalati újdonságokat is találnak.

Átlátható pénzügyek, egyedi akciók

Az applikáció a pénzügyeket is segít átláthatóvá tenni. Egy helyen megtalálhatóak a hitelkerettel kapcsolatos folyószámlainformációk, a lejárt számlák és a támogatott, illetve nem támogatott forgalmi kimutatások. Ezek láthatósága a különböző jogosultsági szintek segítségével mind-mind beállítható. Az alkalmazás használói egy kattintásra megrendelhető csomagajánlatokat és akciókat is igénybe vehetnek, melyek kizárólag az applikáción keresztül érhetők el.

A HPH GO-t a Hungaropharmától megszokott magas minőség megtartása érdekében a fejlesztőcsapat folyamatosan karbantartja, és a felhasználói visszajelzések alapján javítja. Az applikációt a Hungaropharma 2022 júliusában-augusztusában 14 kiválasztott gyógyszertár bevonásával tesztelte.

Vállalkozásfejlesztés
https://www.hphlab.hu/./pages/hphlab/contents/article/255/pics/lead_original.jpg

A Vállalkozásfejlesztés további népszerű anyagai

daxa kisfilm 2021 Ismerje meg a daxa patikai szoftvert! Tovább olvasom + Gyöngy Prémium Program Tudjon meg minél többet a Gyöngy Prémium Program előnyeiről, eszközeiről és az együttműködés pénzügyi … Tovább olvasom + QB-Pharma A QB-Pharma szoftver: központban a szolgáltatási tevékenység. Tovább olvasom + Gyöngy Referenciapatika Program Lapozza át Gyöngy Referenciapatika Programunk előnyeiről szóló kiadványunkat! Tovább olvasom +