Impresszum

Szeretettel köszöntjük a HPHLAB oldalán! Tekintsen úgy a HPHLAB-ra, mintha egy hatalmas, virtuális patikába lépne be, ahol része lehet többek között labormunkában, expediálásban, adminisztrációban és szakmai eszmecserékben, azonban nem a megszokott módon!

Magyarország piacvezető gyógyszer-nagykereskedelmi cégeként, több mint hetvenévnyi múlttal a hátunk mögött, sok mindent láttunk, megismertünk, megértettünk, így rengeteg tudással és tapasztalattal gyarapodtunk. S mivel felelős nagyvállalatként folyamatosan arra törekszünk, hogy valós eszközöket adjunk a gyógyszerészek kezébe, elhatároztuk, hogy összegyűjtjük és elérhetővé tesszük mindazt a gazdag és sokszínű szakmai tudásanyagot, amellyel rendelkezünk - Önök, gyógyszerészek számára.

Nézzen hát bátran körbe a HPHLAB oldalán, fedezze fel a múlt értékei mentén, de a 21. századi trendeknek megfelelő szemlélettel kialakított és folyamatosan frissülő, gyarapodó tudásbázisunkat, hogy a gyógyszertár, ahol dolgozik, a lehető legprofesszionálisabb és leginnovatívabb módon üzemelhessen!

Füzesi Judit
Hungaropharma Zrt.,
VezérigazgatóKiadó: Hungaropharma Zrt.

Felelős kiadó: Füzesi Judit vezérigazgató

Felelős szerkesztő: Kommunikációs és marketing osztály

Powered by 

Budapest, 2021-2024

 

Kapcsolat:

Hungaropharma - 1061 Budapest, Király utca 12.

Telefon: +36 1 327 6700

E-mail: hph@hungaropharma.hu